ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود

انفجار نزدیک کاخ ریاست جمهوری سومالی

رسانه‌ها از حمله تروریستی نزدیک کاخ ریاست جمهوری سومالی در «موگادیشو» مرکز این کشور و نزدیک کاخ ریاست جمهوری مالزی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۸ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 09
کد خبر: ۵۸۳۳۱

به گزارش راهبرد معاصر منابع خبری از وقوع انفجاری مهیب نزدیک کاخ ریاست جمهوری سومالی در چهارشنبه شب به وقت تهران خبر دادند.

 

 به گفته منابع محلی، این انفنجار  در مرکز «موگادیشو» در یک کافی شاپ نزدیک  کاخ ریاست جمهوری سومالی رخ داد. به گفته شاهدان در این انفجار انتحاری دستکم  سه نفر  و از جمله یک کودک کشته شد و تعداد زیادی نیز مجروح شدند. تاکنون جزئیات بیشتری از این حمله تروریستی گزارش نشده است.

 

یک مقام دولت سومالی دوشنبه شب به وقت تهران از انفجار خودروی بمب گذاری شده در جنوب این کشور از سوی عناصر گروه الشباب و تلفات وارده شده بر نیروهای ارتش این کشور و یک نظامی آمریکایی خبر داد.

 

مقام دولت سومالی در این زمینه گفت که سه کماندوی ارتش این کشور و یک افسر  نظامی آمریکایی در پی انفجار خودروی بمبگذاری شده در مقابل یک پایگاه نظامی در جنوب این کشور کشته شدند. در این حادثه دو نظامی سومالیایی  نیز مجروح شدند.مقام سومالیایی میزان آسیب دیدگی نظامی آمریکا را «شدید» توصیف کرد اما سخنگوی مقر فرماندهی آمریکا در آفریقا مدعی شده که این نظامی آمریکایی  با وجود جراحت از وضعیت مناسبی برخوردار است.

 

سخنگوی  نیروهای آمریکا در آفریقا افزود که در این حمله دستکم یکی از نیروهای گروه الشباب کشته  شده است. الشباب در بیانیه‌ای مدعی شد که در این حمله یک نظامی آمریکایی کشته شده است.

 

گروه تروریستی الشباب که در اوایل سال ۲۰۰۴ اعلام موجودیت کرده، یک گروه مسلح با گرایشات فکری وابسته به القاعده است و تا کنون عملیات‌های تروریستی زیادی انجام داده که به کشته شدن صدها نفر منجر شده است. دولت سومالی در سال ۲۰۱۱ گروه تروریستی الشباب را از موگادیشو پایتخت این کشور بیرون راند اما این گروه همچنان بخش وسیعی از روستاهای سومالی را تحت سیطره خود دارد.

 

فارس

کلمات کلیدی: سومالی
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار